Profil  
 

Despre Oftalens

Centru Oftalmologic de top si Optica medicala

 

Brandul Oftalens

OFTALENS este o marca a SC DUO STIL SRL, companie infiintata in 2006. Incepand cu anul 2011 demareaza activitatea centrului oftalmologic si a opticii medicale, in urma achizitiei  de echipamente de ultima generatie printr-un program de finantare nerambursabila POR 2007-2013.

Identitatea vizuala Oftalens este expresia  promisiunii brandului. Ne angajam sa oferim servicii medicale de calitate, sa utilizam ultima tehnologie, sa lucram in echipa, sa oferim doar produse de buna calitate, sa pastram rolul decisiv de partea medicului si sa ne implicam in comunitatea in care ne dezvoltam.

 
 

Valori

Calitate, Performanta si Profesionalism si din acest motiv investim in echipamente de top si formare profesionala continua.

Satisfactia Pacientului si deoarece fiecare din noi e unic, si solutiile propuse sunt unice, personalizate

Misiune

Misiunea Oftalens este  asigurarea unei experiente de excelenta si plina de compasiune pacientilor ce interactioneaza cu noi, oferirea de servicii oftalmologice complete, de calitate,  cu preturi responsabile,  intr-un mediu accesibil, suportiv, care sa se reflecte in rezultate foarte bune si satisfactie pentru pacienti.  Acest lucru se traduce prin imbunatatirea calitatii vietii.

Viziune

Viziunea noastra este sa devenim liderul serviciilor de calitate in domeniul consultatiilor oftalmologice si al opticii medicale din judetul Suceava.